طرح تولید انواع بیل و فرغون
طرح تولید انواع بیل و فرغون
طرح تولید انواع بیل و فرغون – بیل یکی از ابزارهای باغبانی است که از یک دسته چوبی و فولاد بیل شکل ساخته میشود که برای کندن زمین یا برداشتن گل، خاک، کود و … از آن سود میبرند و بسته به کاربردش در انواع مختلفی تولید می شود. بیل ها دارای گلویی هستند که دسته ی بیل را در آن فرو می کنند تا کاربری آن را آسان کند. دسته بیل ها معمولا بلند تر از ۱.۵۰ متر و بیشتر از جنس چوب هستند.
بیل ابزاری برای بلند کردن و جا به جا کردن موادی است که به صورت توده (مانند خاک، برف، زغال سنگ و شن و ماسه) انباشته شده. بیل جزء قدیمی ترین ابزارهای ساخت بشر است و قدمت آن حداقل به ۱۲ هزار سال پیش برمیگردد.
از یک تیغه بزرگ معمولا از جنس فلز و یک دسته چوبی یا فایبرگلاس ساخته شده. تیغه بیلها عموما از جنس فولاد یا پلاستیک سخت است اما انواع بهتر آن جنس تیتانیومی دارند که هم سبکتر و هم مقاومتر است. دستههای از جنس فایبرگلاس معمولا مقاومتر و سبکتر از دسته های چوبی هستند، همچنین دستههای فلزی هم وجود دارند که مقاوم ترین نوع به شمار می آیند.
طول دسته هم جز موارد مهم است، هرچه طول آن بلندتر باشد بارهای سنگینتر را راحتتر میتوان جابه جا کرد و در مقابل هر چه طول آن کمتر باشد نفرد به قسمت نوک آن نزدیکتر است و بهتر میتواند آن را کنترل کند در نتیجه برای کارهای ظریف بهتر است. بعضی بیلها برای راحتی بیشتر و کنترل بهتر یک دستگیره درانتهای دسته دارند.
انواع بیل
بیل باغبانی
معمول ترین نوع است که بیشترین استفاده را هم دارد. از آن برای کندن زمین و برداشتن خاک استفاده میکنند. تیغه این وسیله شکل های مختلفی دارد که هر کدام کارکرد خودشان را دارند. تیغههای با نوک تیز برای خاک های سفتتر و حتی پر از سنگ مناسب هستند. این شکل تیغه کمک میکند فشاربیشتری به خاک زیر وارد بشود و بیل راحتتر وارد خاک بشود.
اگر بین دسته و تیغه زاویه داشته باشد یعنی تیغه دقیقا در راستای دسته نباشد و کمی انحراف داشته باشد برای بیرون آوردن خاک از یک گودال مناسب است، در غیر اینصورت فرد مجبور است هنگام بیرون آوردن خاک بدن و زانوی خود را خم کند.
بیل های با نوک گرد برای خاک های نرمتر و انواع با نوک صاف برای فقط جا به جا کردن خاک مناسب ترین گزینه هستند.
بیل ترانشه
این وسیله برای کندن ترانشه و گودال طراحی شده. تیغه آن دارای نوک تیز و لبه های کناری آن کاملا صاف هستند. به این ترتیب بیل راحتتر در خاک فرو میرود و لبه های کانال حفر شده صاف و مرتب خواهد بود. کاربرد این ابزار عمدتا برای کندن کانال های لوله های آبیاری، کود دهی، حذف ریشه های عمیق گیاهان و زیباسازی محوطه است.
بیل زهکشی
تیغه این مدل نازک و نوک آن گرد است. از آن برای ایجاد کانال های آبیاری و ایجاد زهکش درخاک و همچنین کندن دقیق یک محل به جهت کاشت یک گیاه یا جا به جایی آن استفاده میشود.
بیل پارویی
نوک صاف این پارو ها به هیچ وجه مناسب کندن زمین نیست، اما بهترین وسیله برای جا به جا کردن توده های انباشته شده روی زمین و موادی مثل سنگ، برف و حتی گندم از محلی به محل دیگر هستند.
بیل لبه
این بیل با شکل خاص نیم هلالی برای پرداخت لبه های خاک و جدا کردن قسمت های مختلف زمین از یک دیگر استفاده میشود. تیغه این بیل عمق ندارد و سطح آن کاملا صاف است، چون برای کندن و یا حمل خاک طراحی نشده بلکه باید بتواند برش های دقیق و کم ضخامت در خاک ایجاد کند. همچنین از آن برای قطع کردن ریشه های کم عمق بوتهها یا درختان استفاده میشود.
بیل چاله کنی
از دو بیل موازی هم تشکیل شده که با یک لولا به هم وصل شده اند. از آن برای کندن چاله های کم عرض ولی عمیق استفاده میشود و به طور عمودی یک چالهی ستونی را در دل خاک ایجاد میکنند.
بیلچه
یک بیل با ابعاد کوچک است. نوک تیز یا گرد دارد وبرای کندن زمین، جا به جا کردن بوته ها و گیاهان، حذف علف های هرز و کار با خاک در گلدان استفاده میشود.
مراحل تولید بیل
ورق مورد نظر را برش داده تا به شکل قالب دلخواه خود برسد .
ورق برش داده شده در داخل کوره,مذاب کردن تیغه ورق و حرارت ۱۰۰۰ درجه سلسیوس .
درآوردن از کوره,شکل دهی و سرد کردن
فرغون
فرغون یا فرقون یا چرخ دستی وسیله نقلیه دستی است که معمولاً دارای یک چرخ است و توسط یک نفر و بهوسیله دو دسته کوچک که بههمین منظور در آن تعبیه شده، هدایت میشود.
فرغون به شکلی طراحی شدهاست که وزن بار بین چرخ و فردی که آن را هدایت میکند تقسیم شود و این کار باعث میشود فرد بتواند بارهای بسیار بزرگ و سنگینی را که خودش به تنهایی قادر به حمل آن نیست حمل کند. این وسیله معمولاً در صنعت ساختمان سازی و باغبانی و کشاورزی استفاده میشوند. معمولاً گنجایش فرغونها ۱۷۰ کیلوگرم است.
نوع دوچرخ آن ثبات بیشتری بر روی زمین دارد و احتمال واژگونی آن در هنگام حمل کمتر است در حالی که نوع تک چرخ آنها قدرت مانور بیشتری در فضاهای کوچک دارد و همچنین روی تختههای ضخیم و زمینهای ناهموار و با شیب تند و همچنین در مواقعی که بار به شکل ناموزونی روی آن قرار گرفته باشد سودمندتر است. همچنین نوع تک چرخ آن اجازه کنترل بیشتری را به فرد در هنگام خالی کردن بار آن میدهد.
نوع دوچرخ آن ثبات بیشتری بر روی زمین دارد در حالی که نوع تک چرخ آنها قدرت مانور بیشتری در فضاهای کوچک دارد و همچنین روی تختههای ضخیم و زمینهای ناهموار و با شیب تند و همچنین در مواقعی که بار به شکل ناموزونی روی آن قرار گرفته باشد سودمندتر است. همچنین نوع تک چرخ آن اجازه کنترل بیشتری را به فرد در هنگام خالی کردن بار آن میدهد.
نوع دستی و بدون چرخ فرغون، زَنبه نام دارد. زنبه را در قدیم زنبر و زنبل و خاککش نیز میگفتند. زنبه ابزاری چوبین به شکل مکعب مستطیل است که سطح فوقانی آن باز است و در آن خاک، خشت و مانند آن گذاشته و از جایی به جایی میبرند. گونهای از زنبه نیز مانند نردبان دو پایه است که میان آن را به ریسمان یا نوار چرمی میبافند و از خاک و خشت و امثال آن پر میکنند و دو نفر آن را برداشته از جایی بهجایی میبرند.
انواع فرغون
فرغون لوله ای
فرغون پروفیلی
فرغون لوله ای/پروفیلی بالابردار
انواع اتصالات فرغون
اتصالات جوشی
اتصالات پیچ و مهره ای
اتصالات جوشی و پیچ مهره ای
فرغون,فرغون لوله ای,فرغون پارس,فرقون,پارس فرگن,پارس اصل,انواع فرغون,تولید فرغون,خرید فرغون,قیمت فرغون,بیل و کلنگ,لوازم ساختمانی,ایراساخت,irasakht
اجزاء فرغون در طرح تولید انواع بیل و فرغون
جعبه(اتاق)
شاسی(استخوان بندی)
تسمه,نبشی,میلگرد,واشر===> (اجزاء نامبرده اتصالاتی جهت بالا بردن و افزایش استحکام فرغون می باشند)
سردسته
شفت(میله محور)
چرخ کامل:رینگ-بلبرینگ-تیوپ-تایر(لاستیک)
انواع جعبه فرغون (اتاق فرغون)
جعبه پرسی
اتاق فرغون یکی از اصلی ترین و مهم ترین اجزاء سازنده فرغون می باشد لذا باید از کیفیت خوبی برخوردار باشد .
سایز و گنجایش اتاق فرغون معمولا بر حسب لیتر و یا کیلوگرم محاسبه می گردد .
مزیت جعبه های پرسی به یک تکه بودن آنهاست و با هر دو نوع اتصالات یعنی هم پیچ و مهره ای و هم جوشی به دیگر اجزاء تشکیل دهنده متصل می شوند .
پر مصرف ترین جعبه های پرسی جعبه ۰.۷ میل است که در بازار موجود می باشند و بیشترین ضخامت جعبه های پرسی ۱ میل بوده که در حال حاضر در بازار بسیار کمیاب می باشد .
جعبه جوشی
همانطور که از اسم محصول پیداست اتاق فرغون با تکه های مختلف به یکدیگر جوش داده می شوند و جعبه جوشی به وجود می آید . در حال حاضر از جعبه جوشی با ضخامت ۰.۶ میل تا ۲ میل در بازار یافت می شوند که توصیه های تخصصی تر برای راهنمایی مشتریان گرامی هنگام خرید در ذیل تر اشاره شده است . این مدل جعبه به سینی فرغون نیز در بازار معروف می باشد .
فرغون,اتاق فرغون,فرغون پارس,فرقون,پارس فرگن,پارس اصل,انواع فرغون,تولید فرغون,خرید فرغون,قیمت فرغون,بیل و کلنگ,لوازم ساختمانی,ایراساخت,irasakht
انواع شاسی فرغون (اسکلت بندی فرغون)
شاسی لوله ای
اسکلت بندی فرغون به صورت لوله هایی می باشند که در فرغون های با کیفیت این لوله ها به صورت یک تکه و یک سره تولید می شوند .
این لوله ها از ضخامت ۰.۶ میل تا ۱/۵ میل در بازار موجود می باشند .
شاسی پروفیلی
شاسی (اسکلت بندی) فرغون یکی از اصلی ترین و مهم ترین اجزاء سازنده فرغون می باشد لذا باید از کیفیت خوبی برخوردار باشد,شاسی پروفیلی معمولا از شاسی لوله ای سنگین تر و مقاوم تر می باشد .
اسکلت بندی فرغون به صورت پروفیل می باشند که در فرغون های با کیفیت این پروفیل ها ها به صورت یک تکه و یک سره تولید می شوند .
وزن فرغون
شاید تا بحال به این موضوع فکر کرده باشید که از چه راه مطمینی میتوان متوجه شد که اجزاء سازنده فرغون دارای چه ضخامتی می باشند…
شاید همیشه دسترسی به کولیس و وسایل اندازه گیری دقیق نداشته باشیم .
اجزاء کامل چرخ فرغون
تایر
تیوپ
رینگ
بلبرینگ
همانطور که مشاهده میکنید هر کدام از اجزاء چرخ بسیار مهم و کلیدی می باشند و هر کدام دارای شاخه ها و مدل های متنوعی در بازار می باشند
میل لوله فرغون
میل فرغون و یا به اصطلاح شفت از میان دو واشر که معمولا استاندارد سایز آن ۲۰ میل می باشد رد می شود و باعث نگهداری کامل چرخ می شود .
هر چه این میل چفت و بست محکم تری داخل چرخ داشته باشد قاعدتا کار با آن بسیار راحت تر و لذت بخش تر خواهد بود .
برای همین است که سایز طول و قطر ان در فرغون یکی از مهم ترین نکات می باشد .
سر دسته فرغون
سر هر اسکلت بندی(شاسی) فرغون یک جفت سر دسته برای راحتی و تسلط کاربر در هنگام کار وجود دارد . سر دسته ها انواع مختلفی دارند:
سر دسته پلاستیکی
سر دسته لاستیکی کهنه
سر دسته لاستیکی نو
که در حال حاضر با کیفیت ترین مدل آنها سر دسته لاستیکی می باشد .
مراحل فرایند طرح توجیهی تولید فرغون
۱- جعبه
ورق نمره ۱ از انبار به کناردستگاه منتقل شده به وسیله مسئول مربوطه به اندازه مورد نظر بریده می شود که با انتقال آن و قراردادن آن در زیر پرس ۳۱۵ تن ورق حالت جعبه به خود می گیرد که باید لبه های اضافی آن را به وسیله دستگاه مخصوص برش لبه بریده شده و در مرحله بعدی لبه های تیز آن گونه ای خم گردد که موقع برخورد با دست باعث آسیب آن نشود . جعبه فرگون بعد از پانچ آماده رنگ می شود لذا جهت رنگ آمیزی به قسمت رنگ هدایت و از آنجا به قسمت اولیه آماده مونتاژ منتقل می گردد.
۲- سینی
ورق نمره ۱ از انبار به کنار دستگاه گیوتین منتقل شده و به ابعاد سینی زیر جعبه بریده می شود و این ورق در زیر قالب سینی که به پرس ۳۱۵ یا ۱۵۰ تن بسته شده است. پانچ وحالت خودرایافته وقسمت رنگ و از آن جا به انبار مواد اولیه مونتاژ منتقل می شود.
۳-کپه رینگ
ورق نمره ۱.۵ از انبار به مسئول گیوتین داده می شود تا به اندازه مورد نظر بریده شود. ورق آمده در زیر قالب برش رینگ که بر روی پرس ۱۵۰ تن بسته می شود بریده شده و بعد از آن به وسیله پرس ۸۰ تن به حالت گرفته و پانچ می شود ضمنا ضمنا جای والف به وسیله پرس ۴۵ تنی بر روی یکی از دو کپه رینگ ها ایجاد می شود و بعد از آن رینگ های آماده به قسمت رنگ و از آنجا به انبار مواد اولیه آماده مونتاژ منتقل می شود.
۴- شاسی
شاسی به قسمت های مختلف تقسیم شده که هر کدام جداگانه شرح داده می شود. چون این نوع شاسی با باز شدن پیچ و مهره که قسمت های مختلف فرغون را به هم متصل می کند از هم جدا شده و قابلیت بسته پیدا می کنند.
۵- پیش بند
(اتصال بالائی جلو جعبه تا شاسی که باعث افزایش مقاومت می گردد) لوله نمره ۳۲ به اندازه لازم بریده شده و با پانچ دولبه آن به قسمت رنگ و سپس مونتاژ منتقل می شود.
۶- یاطاقان
( اتصال شافت به شاسی ) ورق نمره ۱.۲۵ به اندازه لازم بریده پرس و پانچ می گردد و یا رنگ شدن به قسمت مونتاژ انتقال می یابد .
۷- لوله های مخصوص بلبرینگ
میلگرد به اندازه لازم بریده شده و بعد دو بلبرینگ دو طرف آن جاسازی می شود و به قسمت مونتاژ انتقال می یابد.
۸- مونتاژ
لاستیک چرخ، پیچ و مهره سردسته و برش به سالن مونتاژ منتقل شده و با دیکر قسمت ها بعد از مونتاژ و با زدن چرخ به انبار محصول تولید داده می شود.
کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید انواع بیل و فرغون
کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
کد آیسیک بیل دستی ۲۸۹۳۵۱۲۳۴۱
کد آیسیک فرغون ۳۵۹۹۴۱۲۳۰۲
کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید انواع بیل و فرغون
تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.
کد تعرفه گمرکی بیل دستی ۸۲۰۱۱۰۰۰ میباشد.
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده بیل و فرغون
با توجه به بازده نبودن تکنولوژی تولید این محصول ، اهمیت آن در امور ساختمانی کشاورزی کالا در اکثر کشورهای جهان ، با ظرفیت های متفاوت قابل تولید می باشد . از لحاظ مصرف با توجه به رنج وسن کاربرد کارگاه های ساختمانی ، بخش های مختلف کشاورزی هیچ کشوری را نمی توان یافت که متقاضی استفاده از آن نباشد .
پیش بینی وضعیت سرمایه گذاری طرح تولید انواع بیل و فرغون
ظرفیت تولید سالیانه بیل : ۲۳۰۰۰۰ عدد
ظرفیت تولید سالیانه فرغون : ۲۸۰۰۰ عدد
نرخ برابری دلار : ۲۵۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۳۰۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۱۴۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۴۲ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۶.۸ میلیارد تومان (بدون احتساب هزینه زمین)
ارزش ماشين آلات و تجهيزات : ۳ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی در سال مبنا : ۳۶ درصد
برای اخذ وام و تسهیلات نیاز به طرح توجیهی به روز و اختصاصی دارید و برای درخواست طرح توجیهی و بروز کردن طرح موجود در این مقاله می توانید با شماره 45518-021 و یا 09120213393 تماس بگیرید.
برای اینکه با تمامی محاسبات و موارد لازم برای اجرای طرح توجیهی تولید اسلب سنگ مصنوعی آشنا شوید و از آن استفاده کنید می توانید با دانلود فایل بصورت کامل با طرح توجیهی گفته شده بیشتر آشنا شوید و همچنین طرح توجیهی ، پروانه کسب و پروانه بهره برداری و جواز تاسیس خود را می توانید در سایت بهین یاب درخواست دهید.
Leave A Comment