طرح تولید خامه قنادی

طرح تولید خامه قنادی – خامه قنادی به انگلیسی Whipped cream یا Chantilly cream، مثل دیگر انواع خامه از چربی شیر گرفته می‌شود. خامه ای که در قنادی استفاده می‌شود در مقایسه با انواع دیگر خامه، چربی بیشتری (اغلب بین ۳۰ تا ۳۶ درصد) دارد. چون ذرات چربی نقش مهمی در فرم گرفتن و حفظ فرم خامه دارد. خامه پس از پاستوریزه و هموژنیزه شدن در کارخانه، منجمد شده و به فروش می‌رسد. اما برای استفاده از خامه قنادی لازم است این محصول قدری ذوب شود و وقتی به صورت نیمه جامد درآمد با همزن قوی در هوای سرد آن قدر زده شود تا فرم بگیرد و فرم خود را حفظ کند. در طی هم زدن، ملکول‌های چربی که تا حدودی به هم متصل شده‌اند، شبکه منسجمی را تشکیل می‌دهند که حباب‌های هوا در آن محبوس می‌شوند. به این ترتیب حجم خامه فرم گرفته تقریبا دو برابر خامه قنادی اولیه می‌شود. و به همین دلیل است که اگر چربی خامه کم باشد خوب فرم نمی‌گیرد. خامه قنادی ۱۰۰% از چربی حیوانی گرفته می‌شود. با وجود این که کارخانه‎ها مقداری استابیلایزر یا تثبیت‌کننده به آن اضافه می‌کنند، خامه قنادی بعد از فرم گرفتن عمر بسیار کوتاهی دارد و با کمترین گرمایی از جمله گرمای دست، قیف و یا ظرف فرم خود را از دست می‌دهد و دیگر قابل استفاده نیست.
خامه قنادی طبیعی در واقع همان شیر است که مقدار چربی آن حدود ۱۰ برابر شده است. (به عبارت دیگر مقدار زیادی از قسمت غیر چرب شیر را با استفاده از سانتریفیوژ از آن جدا می‌کنند تا شیر با چربی زیاد به دست آید.) شیر خیلی پر چرب را خامه می‌نامند که پس از افزودن شکر به آن و پاستوریزه کردن تبدیل به خامه شیرین مخصوص قنادی می‌شود. البته خامه بعد از پاستوریزاسیون، هموژنیزه نیز می‌شود.
خامه قنادی ابتدا در کارخانه منجمد شده و هنگام استفاده در قنادی به تدریج ذوب شده و همزمان در دستگاه میکسر به هم زده می‌شود تا مولکول‌های هوا وارد خامه شده و توسط ذرات ریز چربی شیر محاصره شده و حالت آن از مایع به حالت اسفنجی سفت با قابلیت شکل‌پذیری تغییر یابد. مقدار چربی موجود در خامه عامل بسیار مهمی برای هواگیری خامه قنادی و تبدیل آن به حالت اسفنجی است.
چربی شیر از نوع اسید‌های چرب مفید برای بدن بوده و دارای زنجیره کوتاه کربن می‌باشد و در دمای محیط به صورت مایع می‌باشد در مقابل، روغن‌های نباتی جامد از نوع اسید‌های چرب با زنجیره بلند بوده و عموما دارای نقطه ذوب بالا بوده و هم در دمای محیط و هم در دمای بدن به صورت جامد می‌باشد.

انواع طرح خامه

یکی از انواع طرح تولید خامه قنادی کیک خامه قنادی است. اگر نمیدانید خامه قنادی چیست در این مقاله با معرفی انواع خامه‌های قنادی به شما کمک خواهیم کرد. شاید اسم انواع خامه قنادی را نیز شنیده باشید یا حداقل عکس انواع خامه قنادی را روی کیک و شیرینی دیده‌اید. از آنجا که طرز تهیه انواع خامه قنادی در منزل کار آسانی نیست امروزه انواع خامه قنادی آماده حتی به شکل خامه گیاهی قنادی برای گیاه‌خواران در بازار موجود می‌باشد. فرم دادن خامه قنادی آماده و در واقع طرز تهیه خامه قنادی آماده بسیار آسان بوده و همین مسئله فروش انواع خامه قنادی آماده را افزایش داده است. همچنین علاوه بر آسان بودن استفاده از خامه قنادی آماده قیمت انواع خامه قنادی آن قدر مقرون به صرفه است که خرید آن به طرز تهیه خامه قنادی در منزل از قبیل طرز تهیه خامه قنادی با سفیده تخم‌مرغ ترجیح داده می‌شود. در ادامه این مقاله با انواع خامه قنادی موجود در بازار به ویژه انواع خامه‌های قنادی کاله که پرفروش‌ترین خامه قنادی است آشنا شوید و تفاوت آن ها را بشناسید تا بتواید بهترین نوع آن را بسته به نوع مصرفتان انتخاب کنید.
حتما در انواع قنادی خامه‌ای دیده اید که نظرتان را جلب کند و با خامه‌های معمولی متفاوت باشد. خامه قنادی یکی از انواع خامه قنادی نیمه آماده است که کیک بدون طعم شیرین و لطیف آن ها لطفی ندارد. دلیل محبوبیت بسیاری از انواع کیک و شیرینی‌ها به خصوص کیک‌های تولد استفاده از خامه قنادی آماده در آن هاست. فرق خامه قنادی با خامه صبحانه در مواد تشکیل دهنده‌ی خامه قنادی است. بیشترین ماده‌ی تشکیل دهنده‌ی خامه قنادی چربی شیر است که به روش سانتریفیوژ از شیر جدا شده است. لذا مواد تشکیل دهنده خامه قنادی در انواع مختلف آن یکی است و تنها تفاوت انواع خامه قنادی آماده در میزان چربی آن‌هاست. در ادامه با انواع خامه قنادی آماده از پودر خامه قنادی و اسپری خامه قنادی گرفته تا انواع خامه های قنادی کاله، انواع خامه قنادی کولاک و انواع خامه قنادی گلرود که از بهترین برندهای خامه قنادی هستند را به شما معرفی خواهیم کرد.

کد آیسیک مرتبط با طرح توجيهی تولید خامه قنادی

کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است. کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.

شرح محصولکد آیسیک
انواع خامه قنادی۱۵۲۰۴۱۲۶۲۲
خامه قنادی شیرین شده۱۵۲۰۵۱۲۶۲۳
خامه قنادی شیرین نشده۱۵۲۰۵۱۲۶۲۴

 

کد تعرفه گمرکی مرتبط با طرح تولید خامه قنادی

تعرفه یا به عبارت دیگری(TARIFF) یک نوع معیار رقمی و یا عددی می باشد برای شناسی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا .
تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد.تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک،آمار،حمل و نقل،بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد.

شرح محصولکد تعرفه گمرکی
انواع خامه قنادی۰۴۰۱

پیش بینی وضعیت سرمایه گذاری طرح توجيهي تولید خامه قنادی

ظرفیت تولید سالیانه : ۱۲۰۰ تن
نرخ برابری دلار : ۲۷۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۲۰۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۸۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۱۹ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۷ میلیارد تومان (بدون احتساب هزینه زمین)
ارزش ماشين آلات و تجهيزات : ۳.۲ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی در سال مبنا : ۳۳ درصد

برای اخذ وام و تسهیلات نیاز به طرح توجیهی به روز و اختصاصی دارید و  برای درخواست طرح توجیهی و بروز کردن طرح موجود در این مقاله می توانید با شماره 45518-021 و یا 09120213393 تماس بگیرید.

برای اینکه با تمامی محاسبات و موارد لازم برای اجرای طرح توجیهی تولید خامه قنادی آشنا شوید و از آن استفاده کنید می توانید با دانلود فایل بصورت کامل با طرح توجیهی گفته شده بیشتر آشنا شوید و همچنین طرح توجیهی ، پروانه کسب و پروانه بهره برداری و جواز تاسیس خود را می توانید در سایت بهین یاب درخواست نمایید.