طرح توجیهی تولید ورق سیلیکون
طرح توجیهی تولید ورق سیلیکون
در این مقاله قصد داریم تا نحوه تنظیم طرح توجیهی تولید ورق سیلیکون را به طور کامل خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. روشهای تولید ورق سیلیکون و میزان سرمایه گذاری لازم برای راه اندازی این کسب و کار از نمونه موضوعات مهمی است که در این مطلب گنجانده شده است.
پس چنانچه قصد دارید تا برای تولید ورق سیلیکون اقدام کنید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
خواص ورق سیلیکون
در طرح توجیهی تولید ورق سیلیکون نیز مانند سایر طرح های توجیهی استاندارد، باید درباره خواص موضوع طرح صحبت کنیم. حال باید خواص ورق سیلیکون را مورد بررسی قرار دهیم.
ورق سیلیکون به دلیل مقاومت حرارتی ، خاصیت انعطاف پذیری مناسب و نداشتن هیچگونه عوارضی برای سلامتی انسان جهت استفاده در محیط های حرارتی و محیط هایی که با مواد غذایی یا دارویی تماس دارند مناسب می باشد.
ورق های سیلیکون عموما به صورت رول ( از ضخامتهای ۱ تا ۱۰ میلیمتر) و در دو نوع ساده و مسلح شده با پارجه فایبرگلاس عرضه می گردد.
ورق سیلیکون که به نام های رابر سیلیکون و یا لاستیک نسوز سیلیکون هم شناخته می شود. یکی از مهمترین و پرکاربردترین محصولات موجود در صنعت مواد دیر گداز می باشد که می تواند گرما و حرارت بالا را به خوبی تحمل کند.
از خواص قابل توجه آن می توان به کشیدگی، مقاومت بالای پارگی، هدایت حرارتی خوب و مقاومت عالی در برابر دمای بسیار بالا حتی آتش سوزی اشاره کرد.
از جمله کاربرد های آن می توان ساخت واشر، انواع قالب، پوشش های بدون رنگ، آسترهای انتشار، در بخش الکترونیک نیز برای آب بندی مدارهای داخلی و پردازنده های اکثر وسایل الکترونیکی، محافظت از آنها در برابر گرما، خوردگی، رطوبت و سایر شرایطی که می تواند باعث پارگی شود، را نام برد.
ویژگی های مهم لاستیک سیلیکونی
محدوده تحمل حرارتی سیلیکون ها بین ۱۰۰- تا ۲۵۰ درجه سانتی گراد می باشد. محدوده ی وسیعی حتی بالاتر از تمام الاستومرهای دیگر می باشد.
همچنین توسط گاما ، اتوکلاو بخار و رویکون دارای حالت کشسانی بسیار بالا و مقاومت بسیاری در برابر پاره شدن و از هم گسیختن می باشد.
ویژگی الکتریکی
ورق سیلیکون در مقایسه با موارد مشابه دیگر در مورد عایق بندی از انعطاف پذیری بسیار بالاتری در کاربردهای الکتریکی برخوردار است.
ویژگی زیست سازگاری
نتایج آزمون های گسترده نشان می دهد که سازگاری بسیاری با بافت های بدن و مایعات بدن دارد و در مقایسه با الاستومرهای دیگر ، سیلیکون در هنگام کاشت هیچ گونه واکنشی با بافت های همجوار نشان نمی دهد .
همچنین از رشد هرگونه باکتری جلوگیری می کند ، زنگ نمی زنند ، پوسیده یا خورده نمی شوند . سیلیکون های لاستیکی بی بو و بی مزه هستند برای رعایت دستورالعمل های زیست سازگاری برای محصولات پزشکی آماده می شوند .
ویژگی شیمیایی
ورق های سیلیکون در مقابل آب ، اکسیداسیون و بسیاری از مواد شیمیایی، مانند برخی از محلول های اسیدی و قلیایی مقاومت می کنند. اسیدهای کنسانتره، حلال ها، روغن ها و سوخت ها بر روی لاستیک سیلیکون اثر منفی دارند و نباید با آن استفاده شوند.
مزایای برجسته طرح تولید ورق سیلیکون
- توانایی استریلیزه شدن توسط بسیاری از متدها
- زیست سازگاری بسیار بالا
- مقاومت بسیار بالا در برابر پارگی
- قدرت کشش بالا
- نیم شفافی طبیعی
- توسط رنگ دانه قابلیت رنگ آمیزی به رنگ های مختلف را دارد
- توانایی حفظ نرمی به طور نامحدود
- طول عمر طولانی
- تطبیق پذیری همه کاره
- مقاوم در برابر UV ، رطوبت و بخار
- سهولت در تمیز کردن
- روش های تولید قطعات سیلیکونی
- روش مولدینگ و روش اکستروژن
انواع ورق های سیلیکون
ورق های سیلیکونی در طرح ها و رنگ های مختلف با کاربردهای گوناگون تولید می شوند:
- ورق سیلیکون سفید : این نوع از رایجترین و کاربردیترین نوع ورق سیلیکون می باشد که در ضخامت بین ۰.۵ میلی متر تا ۶ میلی متر تولید می شود.
- ورق سیلیکون شفاف یا شیشه ای : مناسب در تجهیزات الکتریکی به عنوان عایق
- ورق سیلیکون قرمز : مقاوم در برابر حرارت به منشور برش واشر و پرس گرم
- ورق سیلیکون رسانای الکتریکی : با متریال مواد سیلیکونی کربن سیاه به منظور هدایت جریان برق .
- ورق سیلیکون قابل تشخیص : ایجادد قابلیت یافتن و جداسازی ایمن قطعات فلزی
- ورق سیلیکون بازدارنده شعله : با خاصیت ضد اشتعال و انعطاف پذیری بالا مورد استفاده در سیستم حمل و نقل
- ورق سیلیکون آبی
- ورق سیلیکون سیاه
- ورق سیلیکون پلاتین
کد آیسیک مرتبط با تولید ورق سیلیکون
کد آیسیک مخفف International Standard Industrial Classification (سیستم بین المللی طبقه بندی استاندارد صنایع) است.
کد گذاری به عنوان روش ساده و دقیق برای تعیین هویت کالا، قطعات ، مدارک و اموال ، سالها است که در سطح شرکت هاو زنجیره های تأمین مورد استفاده قرار می گیرد.
با توجه به بررسی های انجام شده کد آیسیک ورق سیلیکون به شرح جدول ذیل می باشد:
نام محصول | کدآیسیک |
ورق سیلیکونی | ۲۵۲۰۴۱۲۶۸۸ |
کد تعرفه گمرکی مرتبط با تولید ورق سیلیکون
با جستجو در اطلاعات گمرک تا امروز تعرفه گمرکی اختصاصی به این محصول اختصاص نیافته لذا میزان واردات و صادرات آن نا مشخص میباشد.
تولید سیلیکون به روش مولدینگ
روش مولدینگ فرآیندی است که شکل نهایی قطعه سیلیکونی (مانند ورق سیلیکون ، مفتول سیلیکون و …) تحت تاثیر فشار و حرارت در قالب شکل می گیرد.
قطعه ای از لاستیک سیلیکون پخت نشده در حفره های قالب فلزی قرار گرفته و تحت تاثیر گرما و واکنش شیمیایی ایجاد شده و همچنین فشار شکل ایجاد شده سخت و یکپارچه می گردد.
پیش بینی وضعیت سرمایه گذاری طرح توجیهی تولید ورق سیلیکون
ظرفیت تولید سالیانه : ۵۰۰۰ تن
نرخ برابری دلار : ۲۸۰۰۰ تومان
مساحت زمین موردنیاز : ۱۲۰۰۰ مترمربع
زیربنای کل : ۵۰۰۰ مترمربع
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : ۵۲ نفر
میزان سرمایه گذاری ثابت : ۴۵ میلیارد تومان (بدون احتساب هزینه زمین)
ارزش ماشين آلات و تجهيزات : ۲۱ میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی در سال مبنا : ۳۴ درصد
نتیجه گیری
در این مقاله سعی نمودیم تا طرح توجیهی تولید ورق سیلیکون را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. اما باید توجه داشته باشید که آمار و ارقام ارائه شده در این مطلب تقریبی است.
به همین منظور برای درخواست طرح توجیهی تولید ورق سیلیکون بروز و اختصاصی می توانید با شماره 88323274-021 و یا 09120213393 تماس بگیرید.
Leave A Comment