مجوز آلومینیوم سازی درب و پنجره

برای دریافت مجوز آلومینیوم سازی درب و پنجره باید مدارک لازم را جمع آوری کرد و مراحلی را جهت دریافت پروانه کسب آن طی کرد که در این مقاله به بررسی این موارد پرداخته و راهنمایی های لازم را  انجام داده ایم:









با حضور اعضاء هيات رئيسه اتحاديه شرايط و ضوابط خاص صدور پروانه كسب در رسته های اتحادیه  آهن ،آلومینیوم، جوشکاران سیار تانکرسازان و آهنگران و صنوف وابسته بشرح ذيل تعيين و مقرر گرديد پس از تصويب در اتحادیه و طرح و تصويب در جلسه كميسيون نظارت به مورد اجراء  گذاشته گردد .

ماده 1) : فرد صنفي در اين اتحاديه به شخصي اطلاق مي شود كه طبق قانون نظام صنفي ، آئين نامه اجرائي ضوابط صدور پروانه كسب و رعايت اين ضوابط خاص با تحصيل پروانه بهره برداری ، محل كسب مناسبي جهت يكي از رسته هاي تحت پوشش اتحاديه داير نموده و با قبول مسؤليت ، شخصا يا بوسيله مباشر واجد شرايط در محل مزبور به فعاليت و كار اشتغال ورزد.

ماده 2): اعمال تخفيف بابت حق عضویت و ورودیه بر حسب شرایط مالی و موقعیت واحد صنفی متقاضی امکان پذیر میباشد.

ماده 3): هر فرد صنفي فقط در زمينه رسته مورد تقاضا ( يك رسته ) و رسته  درج شده در پروانه كسب مي تواند فعاليت داشته باشد .

ماده 4):  تعيين و پذيرش سقف صنفي صدور پروانه كسب براي متقاضيان و حدود و فاصله صنفي در اتحاديه وجود نداشته و قابل رعايت نمي باشد.

ماده 5): اعمال تخفيف بابت حق عضویت و ورودیه بر حسب شرایط مالی و موقعیت واحد صنفی متقاضی امکان پذیر میباشد.

ماده 6): فعلا حساب متمركز اتحاديه نزد بانك ملي بوده و شماره حساب جاري سيبا به شماره  0106846127002 بابت تمركز درآمد اتحاديه افتتاح گرديده است.

ماده 7): با توجه به فعال شدن سیستم استعلام کد ملی و تطبیق آن با شماره موبایل بایستی برای تمامی گدرخواست کنندگان پروانه های کسب شماره موبایل مجزا به نام متقاضی پروانه کسب وجود داشته باشد.

ماده 8): مدارك لازم براي صدور پروانه كسب:

  1. تابعيت جمهوري اسلامي ايران
  2. استعلام و موافقت اداره نظارت براماكن عمومي نيروي انتظامي انتظامي
  3. ارائه گواهي عدم اعتياد
  4. ارائه گواهي عدم سوء پيشينه كيفري
  5. درخواست متقاضي با ذكر آدرس دقيق و رسته مورد تقاضا
  6. اجاره نامه رسمي يا سند مالكيت واحد صنفي
  7. فتوكپي شناسنامه ،كارت ملي ،آخرين مدرك تحصيلي و 15 قطعه عكس جديد ، گواهي پايان خدمتيا معافيت دائم يا ارائه گواهي معتبر مبني بر داشتن معافيت تحصيلي يا پزشكي ، همچنين دارندگان دفتر چه اماده به خدمت بدون مهر غيبت
  8. استعلام از مركز آموزش فني و حرفه اي براي صنوف فني
  9. استعلام از بهداشت براي صنوف خاص
  10. ارائه هر گونه مدرك مبني بر تشكيل پرونده و يا ارائه هر يك از اوراق پرداخت مالياتي
  11. ارائه كارت معاينه پزشكي و گواهي صلاحيت بهداشتي از وزارت بهداشت و درمان براي صنوف از قبيل مواد خوردني، آشاميدني، بهداشتي و آرايشي

تبصره 1: اگر متقاضي واجد شروط لازم براي اخذ پروانه تخصصي و فني نباشد حضور يك نفر شاغل دارنده پروانه  تخصصي و مهارت فني در واحد صنفي  براي صدور پروانه كسب به نام متقاضي كافي است

تبصره 2: حداقل سن جهت خانم ها به منظور دريافت پروانه كسب 18 سال مي باشد .

ماده 9): صدور پروانه كسب براي كارگاههاي مزاحم و آلاينده در داخل شهر اعم از تراشكاري ، نجاري، جوشكاري و درب و پنجره سازي  و ساير صنوف پر سر و صدا  مقدور نبوده  و با اخذ تعهد نامه محضری مبنی بر انتقال واحدهای صنفی مزاحم به خارج از شهر(شهرک های صنفی) برابر مصوبات كميسيون نظارت مي باشد

ماده 10): داشتن جعبه كمكهاي اوليه و كپسول آتش نشاني جهت رعايت موارد ايمني  براي هر واحد صنفي الزامي است .

ماده 11): گواهی گذراندن دوره های آموزشی احکام تجارت و کسب کار و فقه بازار..

ماده 12): تجهیز بودن واحد صنفی به دستگاه کارت خوان و ترازوی دیجیتالی

ما در بهین یاب تجارت ارائه دهنده انواع طرح توجیهی خاص و دریافت مجوز ماینینگ می باشیم و طرح های توجیهی مختص شما را در سریعترین زمان به شما تحویل خواهیم داد.

برای دانلود رایگان طرح توجیهی در حوزه های مختلف صنعتی، کشاورزی و …می توانید به وب سایت بهین یاب تجارت مراجعه کنید و یا با شماره های 45518-021 و 09120213393 تماس حاصل فرمایید.